Ime vašeg novog bloga.

19 Jan, 2011

Danas sam zvanično ušla u trenerku mog muža.

— Autor peppermintcandy @ 09:57

Dobro jutro, svima! Posebno onima koji su obožavali da spavaju na stomaku i sad to više ne mogu. Mesec dana sam se navikavala na spavanje na leđima, a sad i to postaje malo mučno, pa su mi ostali samo položaji na strani. Čula sam da posle i desna strana otpada, jer je udobnije na levoj zbog varenja ili tako nešto.

Danas sam zvanično ušla u trenerku mog muža. A pošto moje mršave drugarice to ne mogu da razumeju, a moja punija mama to ne vidi kao problem, morala sam nekome da se izjadam. Ta trenerka ne da mi paše, nego kao da je pravljena za mene. Ne usuđujem se da pogledam slovo - da li je M ili L? Hm. Samo da nije XL, uh.

Kao i prethodnih dana, umesto zvuka lifta i komšijskog lupanja vratima, ili zveckanja posuđa u kuhinji, a o pesmi ptičica da i ne govorim, mene budi Glad. Sa velikim G. Prva pomisao nije, sad ću da se umijem i šta me čeka danas da uradim, već - zašto si juče uveče pojela onu poslednju kiflicu i nadam se da neko nije popio poslednju šolju mleka iz frižidera ili potrošio sve muslije. 

Prva vrata koja se otvore nisu od kupatila, već od frižidera. Divan početak dana.

 


Komentari

 1. ako sam dobro skontala, ima vas više u toj trenerci.
  Nek' je sa srećom!
  i ne brigaj, vratićeš se u normalu kad te obaveze zapljusnu
  Prijatno!

  Autor domacica — 19 Jan 2011, 17:09

 2. Bas ste me uveselile! Roda se najavila 2.juna, u divno vreme. Ali znam da ćemo zakasniti i na to, kao i uvek kad je zakazano vreme :-)Nema spavanja??? juhu?!

  Autor peppermintcandy — 20 Jan 2011, 11:23

 3. Divno :-), sve najbolje!

  Autor Frank Black — 13 Mar 2011, 02:34

 4. Ništa se ne brini

  Autor sastav — 06 Apr 2012, 03:24

 5. Ništa se ne brini

  Autor sastav — 06 Apr 2012, 03:24


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me